O nama

PROČITAJTE VIŠE

O nama

Osnovana 2017. godine kao dio United Grupe, Telemach fondacija aktivno i dosljedno pomaže zajednici dok istovremeno razvija vlastite projekte usmjerene na edukaciju, ekologiju i pružanje pomoći u nedaćama. Također, sudjelujemo u drugim projektima kroz pružanje različitih vidova pomoći.

Naša iskrena namjera i predanost leže u unapređenju kvalitete života svih građana Bosne i Hercegovine. Uz sve to, vodimo brigu o održivom razvoju i budućnosti naše zemlje.

O nama
O nama

Naš pristup

Razvojna filantropija

Razvojna filantropija

Inovativne ideje koje transformišu lokalne zajednice, sa fokusom na obrazovanje i brigu o okolišu.

Fokus na mlade ljude

Fokus na mlade ljude

Kreiramo programe u partnerstvu sa akterima formalnog i neformalnog obrazovanja kako bi mladi ljudi u BiH ostvarili svoj potencijal, razvili ključne vještine i postali konkurentni na tržištu rada.

Profesionalna podrška

Profesionalna podrška

Sa našim partnerima dijelimo dobre prakse, gradimo njihove kapacitete i pružamo kontinuiranu podršku kako bi zajedno i efikasno implementirali inovativna rješenja za društveni razvoj.

Saradnja

Saradnja

Za projekte koje osmišljavamo i sprovodimo aktivno tražimo i nalazimo partnere koji ih svojim znanjem i ekspertizom dodatno unapređuju. Na taj način identificiramo izazove, odnosno rješenja koja u zajedničkom delanju brže i efikasnije dovode do pozitivnih društvenih rezultata.

Naši osnivači

Telemach BH, kao članica vodeće telekomunikacijske i medijske grupacije u jugoistočnoj Evropi, United Group, je osnivač Telemach fondacije.

Rad Telemach fondacije čvrsto je utemeljen na osnovnim principima i vrijednostima United Group, uključujući inovativnost, održivost, pouzdanost, integritet, inkluzivnost i partnerstvo.

Telemach

member of

United Group
Upoznajte naš odbor

Upoznajte naš odbor

Upravni odbor Telemach fondacije čine vrhunski stručnjaci sa međunarodnim iskustvom iz oblasti ekonomije, finanasija, medija i biznisa - profesionalci najviših moralnih principa.